miercuri, 24 februarie 2010

douse the lights!.

ma numesc [gol de memorie, lacuna] si sunt alcoolica. acum 3 nopti [?] mi-am dat seama ca sunt nimfomana si ca ma voi angaja la circ. astept ziua premergatoare apocalipsei ca sa imi pot scoate pentru prima oara iepurele afara, in curte.prietenii mei, aia vii, they call me "scorpie". ciudat este insa, ca eu tin minte ca m-am nascut in august. but alas, ei stiu cu siguranta mai bine. as vrea sa le multumesc agentului meu, cainelui, mamei si tuturor celorlalti cretini care m-au bagat in acest rezultat al digestiei, cunoscut si sub numele de "cacat".
[the agent speaking: o pot opri acum? haide scumpo, du-te afara.]
ha! rahat cu ochi care esti tu! "scumpo", "draga mea"... ti-a placut deci. mai vrei, ah? nu vreau sa iti vad fataaa. la la la la la laaaa. ah, asa deci. eram la multumiri. multumesc VOUA, sunteti un public minunat, minunat. ah, cacat. a vomitat unul in spate. asta e dintre aia "eu mananc sanatos.merg la sala.". va zic eu, nu-i asa, nu. se infometeaza pana crapa, si cand crapa, si-o trage. si apoi o ia de la capat. pe la spate, de data asta. "bang bang". 

4 comentarii:

  1. Si chiar nu imi bateam joc.
    Nu am mai simtit atata ura si durere de cand am citit poezia aia cu gandacelul. Ai talent. Sa nu il irosesti vreodata. Pacat ca, desi lumea umbla p-aici, nimeni nu se opreste sa zica ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu vroiam sa dau un exemplu de personalitate depresiva.
    vroiam sa atrag atentia asupra unor aspecte ale vietii.
    multumesc oricum.:).

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere